Kjøp båt


Idéen er enkel, du kjøper en seilbåt og bruker den når du har ferie. Resten av ukene i sesongen leies din seilbåt
ut og du får en god inntekt gjennom utleie.

Enkel båteierskap


Å kjøpe en båt og sette den i chartervirksomhet er en god investering, fordi utleien gir god inntekt. Det er samtidig et praktisk og enkelt båteierskap, der vårt personale tar seg av alt vedlikehold av båten. Du nyter båten din de ukene du bruker den og behøver ikke tenke på noe annet.

More Sailings datterselskap More Charter, tar seg av all service og alt vedlikehold på båten din. Vår store erfaring med vedlikehold, reparasjoner og service på båter, gjør at du som båteier kan være sikker på at båten din kommer til å være i utmerket stand. More Charter er ett av Kroatias fremste charterselskap for vedlikehold av charterbåter, og har vært i virksomhet i over 15 år. I flåten er det mer enn 45 båter med fornøyde båteiere.

En god investering


En investering i en charterbåt er et enkelt og bekymringsfritt båteierskap, samtidig som det er en god investering. For at dine leieinntekter skal bli så gode som mulig, er det viktig at du velger en båt av god kvalitet og med riktig utstyr, slik at markedet vil leie båten din. Samtidig skal båten passe dine ønsker og drømmer. Drømmer du om å seile jorden rundt, eller vil du kjøpe båt fordi det er en god investering?

Antallet båter vi selger per sesong er begrenset for at vi skal kunne leie ut båten din med godt belegg, noe som gir gode leieinntekter.

Vi har åpnet båtmarina


I begynnelsen av 2015 slo More Sailing og More Charter opp dørene til en ny båtmarina utenfor Split i Kroatia, More Boats. Vår samlede erfaring fra 15 år i charterbransjen gjør at vi vet hva som gjør en båt bedre.

More Boats bygger båter av høyeste kvalitet, bygd for å seile og ikke ligge fortøyd ved bryggen. Våre konstruktører og båtbyggere, har tilsammen lang erfaring og stor kompetanse innen det å bygge båter som holder under tunge forhold.

Takket være resursene i båtmarinaen vår, kan vi gi båten din bedre service og vedlikehold enn noen av konkurrentene, uansett hvilken produsent båten kommer fra eller hvilken modell den er. Les mer om båtmarinaen vår på www.moreboats.se

Vår første modell fra vårt båtverft More Boats er en bekvem kappseilingsbåt, som både seiler hurtig og er komfortabel og hyggelig inni. More 55 er bygd på den seneste teknikken med vakuumlaminert skrog som gjør båten både lettere og stivere.

Kostnader for båt klar for utleie: 355 000 €

Inntektsprognose årlig i Kroatia/Karibia: 40 000 € / 25 000 €

Garantert minimumskompensasjon per år i Kroatia/Karibia: 30 000 € / 15 000 €

Garantert minimumskompensasjon per år i Kroatia/Karibia: 180 000 € / 240 000 €

Forventede inntekter fra 6 år Kroatia/Karibia: 270 000 € / 390 000 €

Omtrentlig båtverdi etter 6 år (60%): 204 000 €

Jeanneau er en del av verdens største båtprodusenter, båtene produseres i Frankrike. Jeanneau 439 med tre lugarer og to toaletter er en populær båt for utleie.

Kostnader for båt klar for utleie: 219 258 €

Inntektsprognose årlig i Kroatia: 30 902 €

Garantert minimumskompensasjon per år i Kroatia: 19 000 €

Forventede inntekter fra 6 år i Kroatia: 114 000 € / 185 414 €

Omtrentlig båtverdi etter 6 år (60%): 132 000 €

Lagoon katamaraner er veldig populære charterbåter og deres modell Lagoon 39 er ikke noe unntak. Lagoon 39 har mange oppholdsområder for sosialt samvær, med stor cockpit, romslig solterrasse og fire komfortable lugarer.

Kostnader for båt klar for utleining:309 123 €

Inntektsprognose årlig i Kroatia: 42 970 €

Garantert minimumskompensasjon per år i Kroatia: 28 000 €

Forventede inntekter fra 6 år i Kroatia: 168 000 € / 257 820 €

Omtrentlig båtverdi etter 6 år (60%): 185 000 €


Kontakt oss

Er du interessert i å få vite mer? Fyll ut informasjonen i skjemaet til høyre så kontakter vi deg


031- 30 96 300

TRANSLATE

Skånegatan 35 412 52 Göteborg

Dine leieinntekter


Vi har en enkel inntektsmodell for inntekt av utleie. Den består av en garantert minimumsnivå og en inntektsprognose for hva man forventer at båten gir i avkastning. Det innebærer at du alltid er garantert en fast sum vært år. De ukene den leies ut utover det garanterte minimumsnivået, tilfaller deg som båteier.

Når vi gjør en utleiekalkyle er tallene basert på vår erfaring gjennom de siste 15 årene i virksomheten. Her på siden finner du flere eksempler, kontakt oss gjerne for å få et oppdatert tilbud med utleiekalkyle. Vi har flere båter til salg enn de du ser her på hjemmesiden, og vi lager gjerne et tilbud og en utleiekalkyle på akkurat din drømmebåt.

Utover inntektene som du ser i kalkylene, har du frie ferieuker ombord på båten din. Som standard inngår det tre uker, der er én i høysesongen og to i lavsesongen. Du kan ta ut ukene ombord på båten din i Kroatia eller i Karibien, eller bytte dem mot uker ombord på andre båter på destinasjoner over hele verden.

Lese mer

Vi indikerer alltid priser som dekker hele investeringen, dvs. en båt klar til utleie. Alt utstyr er inkludert, selv sjøsetting og charterutstyr som porselen, bestikk og sengetøy. Kontakt oss for et gjeldende tilbud med oppdaterte priser og en beregning av forventet leieinntekt.

Les mer

Du får selv bestemme hvor mye du ønsker å seile båten din, jo mindre du seiler selv, dess mer utleie og avkastning får båten. Som standard er tre uker gratis med eierskap.

Les mer

Båten har full forsikring som dekker alle typer skader, til og med tap av charterinntekter på grunn av større skader som vil ta lengre tid å reparere. Hver leietaker betaler et depositum tilsvarende selvrisiko på forsikringen, så hvis det oppstår skader under leien dekkes det av selvrisiko. 

Les mer

Før hver sesong signerer du en utleie og serviceavtale med oss og etter hver sesong har du muligheten til å avslutte samarbeidet, ellers går det automatisk videre til et år i gangen. Hos More Charter binder du deg ikke til noe, våre båteiere blir allikevel på grunn av vår gode service og utleie.

Les mer

Etter 6-7 sesonger er det ca 60-70% av den opprinnelige prisen, forutsatt at bruktmarkedet for charterbåter er det samme i 6-7 år som idag. Regner man med 50% av den opprinnelige prisen i verdi, så blir man ikke skuffet. 

Les mer

Vi har samarbeid med banker i Kroatia for leasing og lån til din båtkjøp. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

Les mer
More Sailing benytter cookies for at du skal få en bedre opplevelse av vår hjemmeside. Ved å fortsette å benytte webstedet godkjenner du at vi benytter cookies. Lukk
-->