More Sailing


Vi på More Sailing brenner for å skape uforglemmelige seilopplevelser og ferieminner. Vi har kontor i Gøteborg, besøk oss gjerne der,
på nettet eller ring. Vi ser fram til å hjelpe dere.

Vi som jobber på More Sailing


Vi som jobbar året rundt på More Sailing er Malin, Einar, Patrik og Fredrik. Fredrik har den beste jobben, han er for det meste på plass i Kroatia og Karibien. I vårt reisebyrå på Skånegatan 35 i Gøteborg, sitter Malin, Einar og Patrik. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge seilferien din i Kroatia eller i Karibien, prater om drømmer om å seile over Atlanterhavet, eller å investere i en egen båt. Dette har vi gjort siden 2009 og er allerede en av de fremste aktørene i Sverige innen seileturisme, med baser i både Kroatia og Karibien. Kom gjerne og hils på oss.

Patrik Axhall
Salgsansvarlig patrik@moresailing.se 031-30 96 303
Patrik Axhall
Fredrik Olsson
Produksjonsansvarlig fredrik@moresailing.se 031-30 96 304
Fredrik Olsson
Sebastian Pettersson
Ekonomiansvarig sebastian@moresailing.se 031-30 96 305
Sebastian Pettersson
Sebastian Pettersson
Platsansvarig i Kroatien gustav@moresailing.se
Gustav de Vries
Sebastian Pettersson
Platsansvarig i Grekland svensson@moresailing.se
Sebastian Svensson
Kontakt oss

Er du interessert i å få vite mer? Fyll ut informasjonen i skjemaet til høyre så kontakter vi deg


031- 30 96 300

TRANSLATE

Skånegatan 35 412 52 Göteborg

Bestill katalogMore Sailing startet av oss, Malin Stom og Einar Halldin i 2009, og det er vi som eier og leder selskapet. Siden starten har vi utvidet med både eget charterselskap More Charter, og en egen båtmarina More Boats.

More Charter ble grunnlagt i 1999, og har over 40 båter i sin flåte. Vi har forhandlere, agenter og eisebyråer som leier ut båtene våre og selger våre seilturer i hela verden. More Boats ble grunnlagt i 2015 da vi så et behov for prisgrundige charterbåter av høyere kvalitet. More Boats første modell, More 55, er en bekvem og rask seilbåt bygd for å tåle tøffe forhold.

Vi som jobber i More Sailing, More Charter og More Boats, elsker reiser, seiling, og turkos når vi krer opp i små viker. Vi brenner for det vi gjør og vi elsker jobben vår. Ingen oppdrag, spørsmål eller orslag er for små eller for store. Besøk oss på internett, reisebyrået eller ring. Vi ser fram til å høre fra deg!


Med beste hilsener, Malin Stom og Einar Halldin med personal

Jobb hos More Sailing


More Sailing søker alltid personell til de to destinasjonene våre, Kroatia på sommeren juni til september, og Karibien på vinteren desember til mars. For oss er det viktig at du kan delta på utdanningsukene våre, og kan arbeide i lengere perioder. Vil du søke noen av våre stillinger, så ta kontakt med malin@moresailing.se med CV, personlig brev og eventuelle karakterer, ikke glem å angi hvor lenge du er interessert i å jobbe for oss og hvilken destinasjon.

Jobb som skipper


Av våre skippere krever vi, foruten at du er en glad og sosial person, at du har de nødvendige sertifikater og referanser til å kunne føre en seilbåt.

Selvsagt skal du ha gode seilekunnskaper og framstå som trygg for gjestene ombord på båten. Å arbeide som skipper hos More Sailing passer deg som trives med å møte nye mennesker, er serviceinnstilt og liker seiling og hav.

Jobb som vertinne


Av våre vertinner krever vi, foruten at du er en glad og sosial person, at du er flink til å lage mat og til å få folk til og trives.

Selvsagt skal du ha god kunnskap om seiling og framstå som trygg for gjestene ombord på båten. Å arbeide som vertinne hos More Sailing passer for deg som trives med å møte nye mennesker, er serviceinnstilt og liker seiling og hav.

Selskapet


More Sailing har opplevd sterk vekst hvert år fra starten i 2009, og vi er fortsatt i en ekspansiv fase. Virksomheten er siden 2012 blitt drevet som et aksjeselskap, før det ble virksomheten drevet som et ansvarlig selskap. Her kan du finne opplysninger om More Sailings samlede virksomhet, bankkontoer for betalinger, regnskap, nøkkeltall og mer.

company More Sailing Seglingsresor AB
Org.nr 559171-2038
MVA.nr SE559171203801

Skånegatan 35
41252 Göteborg
Sverige
Fakturaadresse:
More Sailing Seglingsresor AB
Skånegatan 35
412 52 Göteborg
Sverige
For betalinger i SEK
Bankgiro: 348-6032
Konto: 6696-242839118
Bank Handelsbanken, Göteborg
BIC/SWIFT: HANDSESS
IBAN: SE89 6000 0000 0002 4283 9118

Bokingar online:

Vid bokning online hanteras betalningar av vår sammarbetspartner Klarna.

Partners


More Sailing benytter cookies for at du skal få en bedre opplevelse av vår hjemmeside. Ved å fortsette å benytte webstedet godkjenner du at vi benytter cookies. Lukk
-->