Seile i Grekland


Greklands kyst er perfekt for seiling med sine tusenvis av øyer i den vakre skjærgården. I løpet av en uke om bord på våre båter får du ferieminner for livet. Det er lett å trives når du blir bortskjemt av skippere og vertinner under hele turen.

Seile i Grekland


Vil du oppleve en reise utenom det vanlige på en stor seilbåt, men unngå å måtte bekymre deg for å ivareta, kontrollere eller å måtte lage en pålestikk? Da er våre seilturer i Greklands vakre skjærgård noe for deg. I løpet av en uke om bord i en av våre seilbåter med mannskap vil du oppleve seiling i Grekland på sitt beste, helt uten bekymringer. Med skippere og vertinner ombord slipper man å tenke på seiling, matlaging eller planlegging – det er bare å hive seg med! Og man er selvfølgelig velkommen til å delta i seilingen så mye som man selv ønsker.

14 500 NOK per person


  På en 7-dagers seiltur er følgende inkludert:
 • Reisen varer i en uke, torsdag til torsdag, med reisedager
 • Fly tur og retur fra Gøteborg, Stockholm eller København/Malmø
 • Svensk utdannet skipper/reiseguide.
 • Svensk utdannet vertinne/reiseguide
 • Frokost, lunsj og drikke ombord.
 • Alle havneavgifter og andre avgifter.
 • Sengetøy og håndklær.
 • Transport til og fra flyplassen.
 • Diesel-og gasskostnader.
 • Seilingskurs for nybegynnere.
 • Del en dobbeltlugar på båten.

Å seile i Grekland


Hver dag seiler båten til en ny destinasjon og du opplever nye steder. Dagene er fylt med seiling, salte bad i sjøen, god mat og avslapning. På seilferiene våre i Grekland kan du reise alene, og det er en trivelig måte å møte nye bekjentskaper på. Eller hvorfor ikke ta en ferieuke med vennegjengen eller familien i en båt med en skipper og en vertinne helt for dere selv? Seilturene våre passer for alle, enten du har seilt mye eller aldri vært på en båt før. Ta en tur til sommerparadiset, kom med och seile i Grekland. Nedenfor kan du se de ulike temaene vi har på våre reiser.

TRANSLATE


TRANSLATE

TRANSLATE

TRANSLATE

TRANSLATE

En dag på sjøen


I løpet av en ukes seiling med More Sailing vil du oppleve mange sider av Grekland – fantastiske fossefall, landsbyer som er tusenvis av år gamle, rolige viker og travle sommerparadiser – alt med en god dose soling, bading og seiling. En typisk dag i Grekland begynner typisk med muligheten til å ta en herlig morgendukkert. I mellomtiden forbereder vertinnen frokostbuffeen. Etter at alle har spist seg mette og tilfredse, bærer det av gårde til havs for å seile mot neste mål. På turen dit er det nok av tid til å sole seg, bade, lese bok eller bare nyte omgivelsene. Å seile i Grekland er en trevlig måte å møte nye bekjentskaper på.

Når det nærmer seg lunsj dufter det godt nede fra kjøkkenet. Seilet tas ned og båten styres inn i en turkis vik for et ankringsstopp. Etter middag og litt bading er det på tide å seile videre til havnen der vi tilbringer resten av kvelden og natten. Etter en avslappende dag med nydelig seiling kommer dere til en liten, pittoresk landsby hvor du kan nyte et fint restaurantbesøk. En spasertur rundt i de koselige gatene er en perfekt måte å avslutte dagen på – før det er på tide at du lar deg selv bli vugget i søvn med lyden av bølgene som skvulper mot båten.

Det krever ingen forkunnskaper for å seile med oss i Grekland.


Når du bestiller en seiltur med More Sailing kreves ikke noen forkunnskaper eller erfaring. Det er nok å være nysgjerrig på seiling og ha interesse av å være på sjøen for å oppleve en fantastisk reise. Tenk deg en ferietur der du i stedet for hotell bor på en båt og våkner opp til synet av nye, flotte perler hver dag. Har du lyst på en eksotisk ferie? Seile i Grekland med oss!

Lese mer

En ukes seiltur


Her kan du lese et eksempel på hvordan en seilerute i Grekland kan se ut. Den ukentlige ruten varierer etter blant annet vær og vind.

 • Dag 1 & Ankomst

  Ankomsttidene til Grekland varierer for de ulike avreisebyene og flyselskapene. Noen lander på formiddagen, og andre lander på ettermiddagen eller kvelden. Lander man om morgenen kan det bli litt ventetid frem til båten er klar og man kan gå ombord. Da anbefaler vi at dere benytter dagen til å besøke nabolandsbyen vår Primosten. Dersom man lander på kvelden kjøres man direkte til stedet båten ligger og ikke til Marina Kremik.

  Seile Grekland dag 1 med More Sailig - Ankomst til Marina Kremik.
 • Dag 2

  Søndags morgen våkner du opp i den koselige landsbyen Skradin som ligger langs elven Krka. Etter frokost vil du få muligheten til å ta en elvebåt lengre opp langs elva og besøke Krkaelvens fossefall. Når dere kommer tilbake fra utflukten spiser dere lunsj, kaster loss og fortsetter ferden fra elva og ut på havet. På søndag ettermiddag seiler dere ut til en nydelig ankringsvik vi i More Sailing kaller Fish n' Pork. Denne viken er perfekt for å slappe av. Det finnes bare én restaurant her, og på kvelden tar man seg dit med jolla.

  Seile Grekland dag 2 med More Sailig - Seil i det blå
 • Dag 3

  Når dere våkner mandags morgen kan dere starte dagen med en morgendukkert i det klare vannet i ankringsviken. Etter frokost starter dere den lange reisen til øya Vis og fiskelandsbyen Komiza. Lunsj spiser dere ombord på vei dit, og dere ankommer Komiza på ettermiddagen. I Komiza ligger man fortøyd ved bøyen og tar jolla inn for å spise på en av de fine restaurantene og rusle i de koselige smugene.

  Seile Grekland dag 3 med More Sailig - Øya Vis, havnen Komiza
 • Dag 4

  Tirsdag morgen seiler dere til den lille øya Bisevo som ligger utenfor Vis. Bisevo er kjent for den blå grotten som du kan utforske fra jolla. Etter å ha utforsket grotten er neste mål den andre siden av Vis, der byen har samme navn som øya. I Vis legger man til like ved kaien, og fra båten er det kort vei til kafeer, restauranter og barer.

  Seile Grekland dag 4 med More Sailig - Bisevo nær øya Vis.
 • Dag 5

  På onsdag vil det være en kortere seiltur. Dette fordi dere kommer til å besøke en av de mest populære stedene i Grekland og dere må sørge for å være der i tide slik at dere får havneplass. Hvar er kjent som Balkans Saint Tropez og i havnen i Hvar står det oppstilt rekker av luksusyachter. Dere legger til i Marina Palmizana som ligger på en øy utenfor øya Hvar, og tar en taxibåt til Hvar by

  Seile Grekland dag 5 med More Sailig - Byen Hvar.
 • Dag 6

  På torsdag seiler dere videre til den største øya i regionen Dalmatia, Brac. På Brac legger dere til i byen Milna, som er en rolig og koselig landsby med en fin promenade langs havnen. Fra Milna kan du besøke en vingård som ligger oppe i fjellet på Brac. Vingården tilhører våre venner Magdalena og Sacha, som gjerne tar imot gjester og forteller litt om vinen de produserer.

  Seile Grekland dag 6 med More Sailig - På vei til Milna på øya Brac.
 • Dag 7

  På fredag vil det bli en lang seiltur tilbake til Marina Kremik der dere tilbringer natten. På veien dit vil det bli tid til både lunsj og en svømmetur. På kvelden kan dere besøke den nærliggende landsbyen Primosten. Primosten består av en halvøy med en mur rundt, og er en svært hyggelig landsby med mange gode restauranter.

  Seile Grekland dag 7 med More Sailig - Seiling inn i solnedgangen.
 • Dag 8 – Avreise

  Avreisetidspunktene varierer mellom de forskjellige ankomststedene og flyselskapene. Dersom flyet går om morgenen blir dere hentet rett etter forkost. Går flyet på kvelden rekker dere å tilbringe dagen i Primosten før dere blir hentet i Marina Kremik.

  Seile Grekland dag 8 med More Sailig - foran Primosten.
More Sailing benytter cookies for at du skal få en bedre opplevelse av vår hjemmeside. Ved å fortsette å benytte webstedet godkjenner du at vi benytter cookies. Lukk
-->